-
+

Högskolan på Åland lanserar kurs för besöksnäringen!

2009-11-30

Kursen - Värt att veta om Åland - är till för alla som jobbar inom besöksnäringen, inte minst alla säsongsanställda. Kursen ger dig en snabb överblick över Åland som destination samt en dos värdskap på ett lättillgängligt sätt.

Om kursen

Kursen Värt att veta om Åland är helt nätbaserad och behandlar två områden.

  • Den första delen behandlar Åland som destination, innehållet ska ge en bred kunskap om Åland, här behandlas områden som historia, kultur, näringsliv och mycket annat som är värt att veta.
  • Den andra delen är ett kort kapitel om det åländska värdskapet, med historier med goda exempel på vad man kan göra för att ge det lilla extra till besökare.

Eftersom kursen är nätbaserad kan du genomföra den var som helst, det enda som krävs är en dator med bredband. En annan fördel är att utbildningsmaterialet kan uppdateras med nytt innehåll.

Du får gärna komma med synpunkter på hur innehållet kan förbättras och förändras genom att ta kontakt med projektledaren Mattias Eriksson.

Kursens webbplats>>

Om projektet

Kursen är producerad av projektet Vägen till ett välkomnande Åland, som är ett av EU och Landskapsregeringen finansierade fortbildningsprojekt med syfte att utveckla besöksnäringen på Åland med hjälp av nätbaserade kurser.

Projektet ägs av Högskolan på Åland med Ålands hotell- och restaurangskola som medsökande. Projektets kurser produceras i samarbete med Strax Online.

Läs mer om Vägen till ett välkomnande Åland>>


Arkiv

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009Bokmärk och dela